Dekoratif Sıva Fiyatları

 

Dekoratif Sıva Fiyatları

Duvarlara ısı ve ses yalıtımı için malzemeler uygulanır. Bunları yaparken de estetik bir görünüm elde edilmek istenir. Bu ikisini de aynı anda dekoratif sıva sayesinde sağlayabilirsiniz. Bu sıvanın kullanırken sağladığı birçok avantaj vardır. Yapılan yerin duvarlarına ve tavanında kullanılması halinde %55 oranda ısı tasarrufu, %45 oranında ise ses yalıtımı yapar. Aşırı soğuk veya sıcak, yağmur, kar ve nem gibi hava şartlarından etkilenmez, kabarma, çatlama yapmaz ve renklerini kaybetmezler. Yalıtımdan tasarrufu sağlayan yapısı ve hijyenik olmasıyla Avrupa da en çok tercih edilen dekorasyon ürünleri arasında dekoratif sıva yer alır. Doğal ve estetik bir görünüme vardır.

Dekoratif Sıva Kullanımı

İçeriye suyu geçirmeme, içerideki nemi dışarı atabilmesiyle binaların nefes almasına olanak sağlar. Çok iyi yapılması sayesinde uygulanması kolaydır. Uzun ömürlüdür ve yapılan uygulamadan sonra üç yıl boyunca temizlik gerektirmez. Nem ve rutubete dayanıklı yapısıyla banyo gibi alanlarda rahatça kullanılır. Dış etkenlere karşı dayanıklıdır, uzun yıllar yapıyı korur. Üzerine dış cephe boyaları uygulanabilir.

Bu sayede görünümünü istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. İçeriğinde solvent olmadığı için kokmaz, insan sağlığına ve çevreye zarar vermez. Bu ve daha fazla özelliğinin yanında dekoratif sıva fiyatları da çok uygundur. Birçok farklı seçeneğe sahip, yalıtım fiyatına uygulayacağınız dekoratif sıva ile şık ve özgün ortamlar oluşturmanın yanında ekstra masraftan da tasarruf edersiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yüzme Havuzu Yalıtımı Nasıl Eklenir